Sök på sidan

temp_img_03.jpg KOK-map-full-FI.png

Lentoasemalle

KOK-airportin kautta pääset nopeasti ja kätevästi maailmalle! Kokkolasta ja Pietarsaaresta lentotaksi (Airport shuttle) hakee sinut kotiovelta hyvissä ajoin ennen lähtöä - muista varata paikkasi ennakkoon!

Lentoasema sijaitsee Kruunupyyssä. Etäisyys Kokkolasta on vain n. 15 minuuttia ja Pietarsaaresta 20 minuuttia. Jos tulet omalla autolla, pysäköintialue on aivan lentoaseman tuntumassa. Pääset nopeasti ja kätevästi lähtöselvityksen kautta muutamassa minuutissa. Muista kuitenkin, että lähtöselvitys sulkee 45 min. ennen lähtöä ja portti suljetaan 20 min. ennen lähtöä.

Osoite

Lentäjäntie 162
68500
Kruunupyy
Suomi

GPS‑koordinaatit

Asteet, minuutit ja sekunnit (DMS):
63°43'09.0"N 23°08'01.2"E

Desimaaliasteet (DD):
63.719159, 23.133664

from-to_graphic_FI.png

Airport shuttle Kokkolasta ja Pietarsaaresta

Matkustajakuljetukset lentoaseman ja Kokkolan ja Pietarsaaren välillä hoitaa City Taxi Jeppis. Kuljetus on jaettu kyyti (Airport shuttle), joka hakee sinut kotoa hyvissä ajoin ennen lentoa. Muista tilata etukäteen!

» Tilaa Airport shuttle -lentokenttätaksi

Tuletko kauempaa? Junalla KOK-airportille!

Pohjoisesta tuleville lähin juna-asema on Kokkolassa. Airport shuttle -lentotaksilla tai tavallisella taksilla pääset Kokkolasta lentoasemalle.

Etelästä tuleville lähin juna-asema on Pännäisissä. Matkusta ensin junabussilla Pietarsaareen, ja Pietarsaaresta City Taxi Jeppis -lentobussilla lentoasemalle.

» Junalla lentokentälle

KOK-airport_logo_inv.png

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema

Lentäjäntie 162
68500 Kruunupyy

» Lisää yhteystietoja

Terminaali avoinna

ma-pe 04.45–22.00

la- su (lentoliikenteen mukaan)