Sök på sidan

Matkavekka järjestää uudelleen vuoden 2020 matkatuotantoaan

Uudelleenjärjestely tarkoittaa, että Matkavekka keskittyy jatkossa ainoastaan syysmatkojen myyntiin ja on päättänyt peruuttaa vuoden 2020 huhti-toukokuulle suunnittelemansa lomalennot kaikilta maakuntakentiltä - myös Kokkola-Pietarsaaresta.

Uudelleenjärjestelyn syynä on se, että Matkavekan kokemuksen mukaan maakuntakentiltä syksyllä lähtevillä tilauslennoilla on huomattavasti enemmän kysyntää kuin kevään matkoilla. Maakuntakentiltä lähtevien kevään lomalentojen ennakkomyynti on jo useampana vuonna jäänyt liian vähäiseksi. Peruutukset koskevat ainoastaan Matkavekan huhti−toukokuun 2020 maakuntatilauslentoja, eivätkä muita Matkavekan lentoja tai matkapaketteja. Matkavekka haluaa em. päätöksellä keskittyä ajoissa syksyn 2020 ennakkomyyntiin ja olla läsnä maakuntakentillä vahvasti jatkossakin.

Matkavekan lomalennot Kokkola-Pietarsaaresta jatkuvat syksyllä 2020 normaalisti ja syksyn matkat ovatkin jo pääosin myynnissä. Kokkola-Pietarsaaren osalta lähtöjä syksylle 2020 on myynnissä jo kuusi, mm. Kreikkaan, Italiaan, Turkkiin ja Espanjaan.

KOK-airport_logo_inv.png

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema

Lentäjäntie 162
68500 Kruunupyy

» Lisää yhteystietoja

Terminaali avoinna

ma-pe 04.45–22.00

la- su (lentoliikenteen mukaan)